Partner Media söker en driven Account Manager!

Nu söker Partner Media Account Managers till deras affärsdrivna team! Som Account Manager kommer du med hjälp av telefon, digitala verktyg samt fysiska kundbesök få ta fram kreativa lösningar på digital marknadsföring för Sveriges företag. I produktportföljen har de att erbjuda en av Sveriges absolut största hemsidor.
Du äger säljprocessen från första kontakt till onboarding efter försäljning samt till årliga förnyelser. Du kommer från start arbeta med både nya samt befintliga kunder.

Vi söker dig som:

– Har en entreprenörsanda och vågar hitta nya kreativa lösningar. – har ett utpräglat mål- och resultatfokus

– Visar engagemang och egna drivkrafter

– Har god social kompetens och har en välutvecklad kommunikationsförmåga

Det är även meriterande om du tidigare arbetat med försäljning eller liknande, men det är inget krav. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och framåtanda!

I utbyte erbjuds du en modern och dynamisk arbetskultur med engagerade kollegor och kunder som garanterar en rolig arbetsplats. DU har en fast grundlön och en generös provisionstrappa. Du erbjuds också mycket frihet under ansvar i din roll.

Detta är en direktrekrytering och du erbjuds därmed en direkt anställning hos Partner Media. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Skicka din ansökan till eller slå oss en signal:

Viktor Rosenholm Co-founder
+46 70 240 57 25 Viktor@partner-media.se